CAMRER

Rådgivning

Vill du ha ett ekonomiskt bollplank? Vi på Camrer står gärna till tjänst med rådgivning! Med hjälp av analyser och kalkyler kan företagets ställning analyseras. Vi studerar då nyckeltal, kapitalbehov och likviditet, dessutom analyserar vi också företagets starka och svaga sidor för att du ska få en bättre överblick över din verksamhet. Vi kan också upprätta kalkyler för investeringar och andra steg som du planerar för företagets utveckling.

 

Fördelen med bra ekonomisk rådgivning

Att få rådgivning och hjälp som företagare kan ofta göra en stor skillnad. Det är tidskrävande att driva företag och ofta kan detaljer missas och det är svårt att få svar på frågor som handlar om ekonomi, drift och verksamheten i det stora hela. Att ha rätt rådgivning innebär att få ett stöd och ha någon att bolla sina idéer och funderingar med. Om du exempelvis behöver budgetera upp för nästa år, du kanske ska hålla lönesamtal eller behöver hjälp med att få koll på vart du bör spara in pengar, då finns vi här med kvalificerad rådgivning.

 

Rådgivning och ekonomiskt bollplank

Vi erbjuder rådgivning och att vara ditt ekonomiska bollplank vid frågor eller idéer som rör ditt företag. Exempelvis om du ska anställa personal, utföra större inköp, budgetering eller andra faktorer som har betydelse för din verksamhet. På Camrer har vi lång erfarenhet och kan erbjuda rådgivning som hjälper ditt företag att fatta ekonomiska beslut.

 

Rådgivning vid start av företag

Ska du starta ett nytt företag? Vi kan hjälpa till med starten av din verksamhet när det handlar om allt från aktiebolag och handelsbolag till enskilda firmor. Vi sköter upprättande av de nödvändiga handlingar som ska skickas in till både Bolagsverket och Skatteverket. Det här kan vara en viktig del i starten för ditt företag, vi sköter alla kontakter och ser till att din startprocess blir snabb och smidig.

På Camrer har vi också en registrerad likvidator som kan hjälpa till med avveckling av ett bolag och frivillig likvidation.

 

Rådgivning hos oss innebär att din ambition är vår målsättning

Vårt mål är att du som företagare ska känna dig trygg med att du får kunnig och rätt hjälp bakom beslut som ska tas. Vilken typ av rådgivning som du och ditt företag behöver, beror på vilket typ av företag och verksamhet du driver och vad det är du vill ha hjälp med. Vi anpassar oss efter dig och din verksamhet och ger dig det du behöver för att utvecklas och klara morgondagens utmaningar.

Vill du bli kontaktad?

Ange dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort