Junior Lönekonsult sökes till Camrer i Löddeköpinge

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Nu anställer vi en lönekonsult till vårt kontor i Löddeköpinge. Vi söker dig som vill jobba självständigt samt i team med hela löneprocessen. Du är stresstålig och har inga problem att hålla flera bollar i luften samtidigt då du kommer att sköta lönerna åt flera företag samtidigt.

Dina uppdrag

Som lönekonsult hos oss på Camrer Ordning & Reda AB kommer du att tillhöra ett team där ni tillsammans jobbar med kunder i olika branscher. I rollen som lönekonsult har du både eget och delat ansvar för hela löneprocessen, vilket innebär ex. löneberedning, framtagande av rapporter och statistik, administration gällande pensioner och försäkringar, förmåner och reseräkningar. Du arbetar även självständigt med utveckling av uppdragen tillsammans med kunden. För att trivas i rollen behöver du vara noggrann, serviceinriktad och tycka om att ta egna initiativ. Vi arbetar främst i löneprogrammen Visma Lön och Fortnox Lön och erfarenhet av dessa är meriterande.

Din bakgrund

Minst en KY-utbildning inom lön men meriterande om du jobbat med löner på en ekonomiavdelning eller annan redovisningsbyrå.

Goda kunskaper i Visma eller Fortnox Lön.

När du blir en av oss

Vi vill att våra medarbetare trivs på jobbet. Vi tror starkt på “Happy employees, happy customers, happy business”. Vi vill anställa personer som har en positiv inställning och alltid strävar efter att göra det bästa av en situation.

Du kommer att få möjligheten att påverka och direkt bidra till vår framgång. Vi erbjuder alla anställda fortlöpande utbildning och ambitiösa medarbetare klättrar lätt uppför karriärstrappan. Vi vill att alla ska kunna vara sig själva och tycka om att gå till jobbet!

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss på arna@camrer.se om du har frågor om rollen eller om oss som företag.

Dela inlägget, välj plattform!

Facebook
Twitter
LinkedIn