Camrer Ordning & Reda AB har fått nya ägare!

Kära kunder,

Camrer Ordning & Reda AB har fått nya ägare!

Camilla har beslutat att sälja bolaget som hon har drivit i snart 20 år och ska nu anta nya utmaningar. From 1 november ägs bolaget av Johan och Arna Lindberg.

– Jag vill passa på att tacka alla kunder för det förtroende som ni gett Camrer genom åren, ni har förgyllt min vardag! Jag lämnar med varm hand över företaget till Arna och Johan och känner att Camrer är i trygga händer, både för er kunder och för Annie och Linda. // Camilla

Johan har tidigare arbetat som revisor och senast som VD för Invoice Finance. Arna har arbetat inom bank och senast som aktiemäklare men har sedan tre år tillbaka drivit redovisningsbyråerna Lindbergs Konsultation & Redovisning och Innecta som Arna och Johan även är ägare till.

Hur kommer detta påverka ER? Förhoppningsvis inget mer än några nya ansikten och röster!

Vi ser mycket framemot att få lära känna er och ta över stafettpinnen från Camilla.

Vi kommer sitta kvar i samma lokaler och Annie och Linda kommer jobba vidare precis som vanligt. Johan kommer ta över den roll som Camilla haft men Camilla kommer vara kvar som vanligt året ut och även vid behov under våren.

Camrer kommer även samarbeta med både Innecta och Lindbergs som har lokaler i Lund där vi har många års erfarenhet och specialister inom redovisning, skatt och lön.

Tveka inte att höra av er om något är oklart eller kom in på en kopp kaffe eller te om ni har vägarna förbi Löddeköpinge eller Lund!

Med vänliga hälsningar, Johan, Arna och Camilla

 

Kontaktuppgifter:

Johan Lindberg: Mail: johan@camrer.se Tele: 0768-708870 LinkedIn

Arna Lindberg: Mail: arna@camrer.se Tele: 0768-437500 LinkedIn

Dela inlägget, välj plattform!

Facebook
Twitter
LinkedIn